Kreetta ja Krista

Väriverstas Oy on saanut alkunsa talvisena iltana loppuvuonna 2020 ja yrityksen nimen takana häärii Kreetta ja Krista. Nämä Porissa syntyneet siskokset ovat täynnä intoa ja rohkeuden huumaa kertoessaan tarinaansa teille.

Idean siemen istutetiin vuonna 2016 kun Kreetta perusti miehensä kanssa puuverstaan Tampereen Hyhykyyn. Verstaalla rakentuu soittimia sekä lahja- ja sisustustuotteita ja värit on iso osa työtä. Luovana ja idearikkaana naisena, ei Kreetta halunnut kaupasta valmiiksi sävytettyä maalia, vaan aloitti pigmenteillä savyttämisen mieluisan värin löytymiseksi. Kokeilujen jälkeen oli selvää, että Saksalaisen perheyrityksen Mixol-pigmentit olivat laadultaan ja riittävyydeltään paras. Muutaman vuoden jälkeen oli aika tuoda Mixolit kaikkien suomalaisten tietoisuuteen ja niin alkoi Väriverstaan tarina.

Kreetta, siskoksista vanhempi ja kovaäänisempi
Tämän nopeatempoisen ja räväkän aikuisen naisen tausta on monipuolinen. Työkokemusta on kertynyt Suomesta sekä Saksasta, mutta suurin osa aikuisiästä on toimittu yrittäjänä. Itsensä työllistäminen ja omien ideoiden toteuttaminen on Kreettalle tärkeää.
Kreetta hoitaa myynnin ja yhteydet jälleenmyyjiin.

Krista, nuorempi ja nopeampi
On vaikea löytää asiakasystävällisempää henkilöä kuin Kullaan maaseudulla asuva Krista. Tämän ominaisuuden ansiosta Krista onkin tehnyt uraa ensin kahviloissa ja sen jälkeen S-ryhmällä. Luotettavuus ja täsmällisyys voisi olla tatuoituna Kristan käteen. Todellisuudessa siitä kuitenkin löytyy hänen rakkaan Staffi-koiransa kuva.
Krista ylläpitää yrityksen varastoa ja lähettää kaikki paketit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.