FAQ

Metallikalvot tarjoavat helpon tavan lisätä “vau” -tekijä mihin tahansa luomasi projektiin!

Alta löydät vastauksia joihinkin folioita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin sekä videoita folioinnin perusteista ja projekteista, joita Jenn on luonut kalvoilla.

Mitä ovat metallikalvot?
Metallikalvot on valmistettu ohuesta kerroksesta ei-reaktiivisia metallilevyjä, jotka on sulatettu kirkkaaksi sellofaanilevyksi. Nämä kauniit kalvot voidaan siirtää valitsemallesi pinnalle folioliimojemme avulla sekä lämpöasetuksella silitysraudalla (kankaille). Näiden kalvojen avulla voit hallita siirrettävän kalvon määrää riippumatta siitä, haluatko täydellisen tai osittaisen siirron. Katso alla olevasta ensimmäisestä videosta ohjeet folioimiseen!

Missä voin käyttää kalvoja?
Melkein missä tahansa!! Kalvoja on käytetty terrakottaruukkujen, juomalasien, huonekalujen, seinien, rullaluistimien koristelemiseen ja monissa muissa projekteissa! Voit jopa käyttää monia kalvojamme vaatteisiin ja kankaisiin, varmista vain, että etsit tekstiiliystävällistä vahvistusta kuvaus jokaisesta kalvosta. Jos sinulla on kysyttävää, kysy vain!

Mitä foliovärejä ja -malleja on?
Meillä on kymmeniä eri vaihtoehtoja! Kalvojamme on monenlaisia malleja, värejä, metallivärejä ja holografioita. Jos et löydä tarvitsemaasi väriä, soita, niin hankimme sen sinulle! Katso kaikki tarjoamamme kalvot täältä!

Siirtyvätkö kalvot 100 %?
Valitettavasti ei, noin 90-95% kalvosta siirtyy. Tästä syystä suosittelemme aina pohjakerroksen maalaamista värillä, joka sopii käytettävään kalvoon. Koska tämä väri tulee läpi. Suosittelemme myös käyttämään ArtsSyville liimaa, koska tämä liima on luotu kalvoille.