Raven-Snake-Purple-Foil

13,90 

Folion koko 30x90cm
APS-metallisiirtokalvot tarjoavat helpon tavan lisätä kiiltoa ja säihkettä askartelu- tai koristemaalauksiin.
Valikoimassa on monenlaisia malleja ja värejä.

13 varastossa

Tuotetunnus (SKU): aps-foil-siirtofolio-Raven-Snake-Purple-Foil Osasto:

Kuvaus

FAQ

Mitä ovat metallikalvot?
Metallikalvot on valmistettu ohuesta kerroksesta ei-reaktiivisia metallilevyjä, jotka on sulatettu kirkkaaksi sellofaanilevyksi. Nämä kauniit kalvot voidaan siirtää valitsemallesi pinnalle folioliimojemme avulla sekä lämpöasetuksella silitysraudalla (kankaille). Kalvon avulla voit hallita siirrettävän kuvion määrää, haluatko täyden tai osittaisen siirron.

Missä voin käyttää kalvoja?
Melkein mistä tahansa!! Kalvoja on käytetty terrakottaruukkujen, juomalasien, huonekalujen, seinien, rullaluistimien ja monissa muissa projekteissa! Voit jopa käyttää monia kalvojamme vaatteissa ja kankaissa, varmista vain, että etsit tekstiiliystävällistä kuvauksen kalvosta. Jos sinulla on kysyttävää, kysy vain!

Siirtyvätkö kalvot 100 %?
Valitettavasti ei, noin 90-95% kalvosta siirtyy. Tästä syystä suosittelemme aina pohjan maalaamista värillä, joka sopii käytettävään kalvoon. Koska tämä väri tulee läpi. Suosittelemme myös käyttämään ArtSyVille tartunta-ainetta, koska tämä liima on luotu siirtokalvoille.


FOILING OHJEET

VAIHE 1 – Folion värin parantamiseksi on suositeltavaa levittää projektiisi pohjamaali, joka täydentää kalvon väriä. Tämä ei ole välttämätöntä.

VAIHE 2 – Levitä yksi kerros ArtSyVille tartunta-ainetta pinnalle siveltimellä, sienellä tai telalla. Liima ei tasoitu itse, joten yritä tasoittaa siveltimen vedot. Anna liiman kuivua 1–3 tuntia (kosteudesta riippuen), jotta saadaan kiinteä kova tarttuvuus. Liima on levitettynä valkoista, mutta kuivuu kirkkaaksi ja kiiltäväksi tarttuessaan.
VINKKI: Voit laimentaa liiman pienellä määrällä vettä, jotta saat siveltimen jäljet pois. (Sivellinjäljet voivat näkyä kalvon läpi).

VAIHE 3 – Siirrä folio (väripuoli ylöspäin) tahmealle pinnalle. Hiero kalvoa pehmeällä rievulla ja/tai muoviharjalla, hammasharjalla tai kiillotustyynyllä. Irrota foliolevy hitaasti irti nähdäksesi onko kuva siirtynyt. Mikäli kuva ei ole siirtynyt, aseta folio takaisin alas ja hiero lisää.
TÄRKEÄÄ Jotkut kalvot ovat helposti irrotettavissa ja jotkut eivät. Jos sinulla on ongelmia irrottamisessa voit lämmittää foliota hieman föönillä.

VAIHE 4 – Folio on aina suojattava. Varmista, että levität vähintään yhden kerroksen lakkaa, epoksia tai vastaavaa ainetta folion päälle. Tee ensin testi nähdäksesi yhteensopivuus ja sen vaikutus kalvojen kiiltoon.

PUHDISTUS: Puhdista työkalut, harjat ja välineet välittömästi lämpimällä saippuavedellä. Pyyhi roiskeet välittömästi kostealla liinalla.

ArtSyVille tartunta-aine toimii lähes kaikilla pinnoilla paitsi kankaalla.